Därför ska du välja Your Beauty

Det är en nytänkande skönhetssalong i Umeå? som erbjuder dig den skönhet som du är värd. Med flera års erfarenhet inom skönhetsbranschen erbjuder vi idag de mest eftertraktade behandlingarna inom skönhet. Konceptet är professionella medarbetare med kunden i fokus. Vi har ett brett utbud på hår och skönhetsbehandlingar, allt under samma tak.

Vi har alltid Drop in, 6 dagar i veckan i mån av tid. Vissa dagar har vi jättetryck på salongerna och då kan du skriva in dig på kölistan och utföra andra ärenden under tiden. När det sedan blir din tur så ringer vi upp dig. På detta sätt kan du använda väntetiden åt shopping!

Vi utbildar oss kontinuerligt och deltar i många frisörarrangemang såsom tävlingar, modevisningar och fotojobb för att ständigt förbättra företaget och vara en av dem ledande i branschen.

Vi vill att du som kund ska få uppleva det bästa inom skönhetsvård och att Du ska känna dig trygg när du väljer oss.

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag, vad vi tycker du passar bäst i.

Enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension, fest- och bruduppsättning. Varje brud vi får klä känner vi oss hedrade för. Vi genomför helheten får brud och brudgum. Konsultation ingår.

Vår vision

Vår vision är att jobba med hög kvalitet och service inom hårmode. Detta tänker vi göra i en harmonisk och stimulerande miljö på ett område som andas framtid, utveckling och optimism.

Vi klipper inte bara ditt hår, Vi ger dig en upplevelse.

Kontakta Oss