Fil och Polish

File & Polish

En grundläggande manikyr är avsedd för den enskilde som vill sina naglar rengöras, klippa och formas, nagelband saneras, mild polering spikar glans sedan för att slutföra denna tjänst, en lätt hand och arm massage.

SPA manikyr  innehåller alla ovanstående steg som grund manikyr utom innan handen och armen får ett uppmjukande bad som förbereder naglarna för formning och nagelbandsvård. Händerna peelas så att döda hudceller försvinner. Ett vårdande parafinbad med efterföljande inpackning får dina händer att kännas sammetslena. Därefter får du en skön och avslappnande handmassage.

Vad är en SPA manikyr?

Jo, det är en manikyr, en rengöring av nagelplattan, där man tar bort döda hudceller, polerar den bland och fin, och vårdar och ansar nagelbanden. DÄRTILL – när det är SPA – tillkommer fler lyxiga och härliga moment, såsom peeling av händerna, där man får bort död, torr och grå hud. Den nya fina, huden under kommer fram och man får upp en ny fin lyster i huden. Därefter läggs en mask, en s k inpackning, som är gudomlig. Den är len och glänsande som honung, och är som balsam för själen. Avslutningsvis läggs en superintensiv handcreme.

Senast från vår galleri

Kontakta Oss